Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
frankrijk

Surfbusje

 • Adults
 • Juni - September

Roadtrip door Europa langs de Franse en Spaanse kust in je eigen surfbusje!

Altijd al gedroomd van een surftrip langs de beste surf kust van Europa? Dan is een Surfblend Surfbusje iets voor jou! De moderne camper biedt plaats aan maximaal 2 personen en daarmee kan je overal gaan waar je maar wilt. Dit is dus de roadtrip met ultieme vrijheid om zelf de kustlijn te ontdekken!

Surfbusje

Moderne camper uitgerust met surfboards en keukenmateriaal

Onbeperkte kilometers

Ga en sta waar je maar wilt!

surfen

Surfboards en wetsuits standaard inclusief

explore

Tips & Tricks bij vertrek

Verzekering

All-risk verzekerd, no worries!

freedom

Ultieme vrijheid, geen grenzen!

roadtrip

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

roadtrip

Geniet in alle vrijheid van jouw roadtrip langs de beste surfkust van Europa! De camper staat in Moliets voor je klaar en je kan direct vertrekken. Ontdek alle Franse en Spaanse spots en slaap overal waar je maar wilt! De campervans zijn modern, goed onderhouden en volledig verzekerd! 

Je roadtrip begint bij aankomst in Moliets-Plage. Daar staat het Surfblend team je op te wachten en vertelt je alles wat je moet weten over de camper. Daarna is het volledig je eigen keuze waar je naartoe gaat. Uiteraard kan de crew je tips geven en vertellen waar op dat moment de beste golven breken. Je hebt een ongelimiteerd aantal kilometers die je mag rijden, dus geen enkele surfspot is te ver tijdens je roadtrip in een camper surfbusje!

Bij vertrek met het surfbusje krijg je nog een overzicht met daarop de weers- en golfvoorspelling, daarbij geven we aan welke roadtrip route wij zouden nemen die week. De crew is altijd te bereiken voor hulp en in geval van pech hebben we een 24/7 assistance bij alle campers!

surfbusje

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

surfbusje

Het surfbusje is een zeer modern VW of Mercedes busje. Ideaal voor snel, compact en gemakkelijk op pad te gaan tijdens je roadtrip in Europa. In de camper vind je twee kleine gaspitjes, veel opbergruimte en natuurlijk een tweepersoonsbed.

De camperkit bestaat o.a. uit:

 • Twee stoeltjes

 • Tafel

 • Borden, bekers, bestek

 • Pannen en potten

 • Kookgerei

 • Stoffer en blik

 • Twee gaspitten

 • Stormrider guide (surfgids)

 • Keypod (sleutelkluisje)

In de VW-camper liggen matrassen. Je kunt als optie per persoon een bedpakket (kussen, deken, hoeslaken en dekbedovertrek) huren.

Surfen

Surfbusje camper roadtrip europa

Surfen

De huur van surf gear zit in de prijs van het surfbusje inbegrepen. Wanneer je aankomt in Moliets zoek je samen met de crew het juiste board en wetsuit. Als tip geven we je graag mee om een zo groot mogelijk board te kiezen wanneer je voor het eerst surft. Daarnaast kan je best ook een introductie filmpje zoeken zodat je toch een basiskennis hebt wanneer je voor de eerste keer gaat surfen. De zee brengt namelijk meer gevaren met zich mee dan je zou denken.

Surfboards gekozen? De crew laat je graag zien hoe je de surfboards op het dak bindt en de roadtrip Europa kan beginnen!

Vervoer surfbusje

Surfbusje camper roadtrip europa

Vervoer surfbusje

Elke vrijdag vertrekken onze bussen vanuit Nederland en België richting Frankrijk. We vertrekken in de late middag of de vroege avond, zodat je kan slapen op de bus en wakker wordt als je dichtbij de bestemming bent. De bussen zijn modern en comfortabel en we werken uitsluitend met gerenommeerde partners. Iedereen kan een koffer meenemen en een stuk handbagage. Kussens en/of slaapzakken mogen eventueel apart. Surfboard meenemen op de bus is ook mogelijk.

Na een fijne week vol surf en fun, vertrekt de bus zaterdag in de avond weer richting België en Nederland. Je komt dan op zondag weer thuis aan.

De opstapplaatsen zijn:

Nederland
- Amsterdam
- Utrecht 
- Rotterdam 
- Breda

België 
- Antwerpen 
- Gent 
- Leuven

Basispakket & opties

VW-camper surfbusje

Het huren van het Surfbusje start altijd op zaterdag en duurt een week. Reis je met de bus mee? Houd er dan rekening mee dat de bus op vrijdagmiddag of -avond zal vertrekken en op zondagochtend weer zal terugkeren. 

Inbegrepen in het basispakket surfbusje

 • 7 dagen huur: zaterdag 14u - zaterdag 10u

 • Ongelimiteerde kilometers, gaan waar je wilt

 • Volle tank bij vertrek, volle tank bij inleveren

 • Allrisk verzekering, eigen risico bedraagt max. € 250,-

 • Pech-hulp: bij pech kun je rekenen op NL-talige hulp (als je in de buurt van een SB camp bent, dan helpen wij je!)

 • Surfpakket: Huur van surf gear, Stormrider Guide en dakdragers

 • Campingpakket: 2 kisten met borden, bestek, pannen, gasvuur, 2 krukjes, tafel etc.

 • 2p bed: ca 1m30x2m

 • Stealth camper, ideaal om wild te kamperen

 • Inclusief toeristenbelasting, geen onverwachte reserveringskosten

Prijzen surfbusje huren

Boek je voor twee weken? Dan krijg je automatisch een mooie korting van € 50 op je tweede week. Gemotiveerde surfers worden beloond :)

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!