Surfblend surfvakanties
frankrijk

Surfen in Frankrijk

Surfen in Frankrijk doe je met Surfblend!

De hele Atlantische kustlijn van Frankrijk leent zich uitstekend voor het surfen. Het Zuid-Westen is onze favoriet en juist daar hebben we gekozen om een aantal prachtige locaties aan te bieden met veel verschillende concepten. Ontdek hieronder wat onze surfvakanties in Frankrijk zo geweldig maakt!

VOOR ALLE SURFNIVEAUS

Perfecte golven voor beginners tot pro's

ALTIJD EEN SURFBLEND TEAM

Op alle locaties een eigen team

COMFORTABEL REIZEN op jouw manier

Surfblend bus, vliegtuig of eigen vervoer

ALTIJD EEN FAIR PRICE

Voor elk budget een mooi concept

VLAK AAN ZEE

Alle locaties zijn vlakbij het strand

BESTE PERIODE

Surfen in Frankrijk van maart t/m november

Onze hotspots in Frankrijk

Moliets

Moliets is sinds jaar en dag de Franse bakermat van prachtige surfvakanties en ook in het aanbod van Surfblend een populaire bestemming. Je vindt in Moliets een fantastische uitgerekt strand wat zich perfect leent voor surfers van allerlei niveaus. Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt, Moliets is een top plek om te gaan surfen in Frankrijk!

In Moliets bieden we verschillende camps aan die recht op de duin liggen. Je wordt letterlijk wakker met het zand onder je voeten en werpt binnen een paar meter een blik op de golven. Check bijvoorbeeld het Familycamp, ons populaire 18+ camp of misschien toch een Junior- of Youthcamp.

surfen in frankrijk surfvakantie moliets

vieux boucau

Vieux Boucau is een populaire surfbestemming in het zuiden van Frankrijk en met goede reden één van de topbestemmingen in ons aanbod!

Met een uitgerekt strand en een super gezellig centrum is het niet alleen een top surfbestemming, maar is er nog veel meer te doen. Je vindt hier een rijk aanbod aan heerlijke restaurants en terrasjes, een fantastisch meer een leuke winkelstraten.

In Vieux Boucau vind je een divers aanbod aan verschillende Surfblend concepten, zo kan iedereen surfen in Frankrijk. Check bijvoorbeeld eens de gezellige B&B SURFinn of ons surfhostel genaamd Surfbase. Maar ook het Familycamp is zeker de moeite waard!

surfen in frankrijk vieux boucau surfvakantie

Messanges

Mooi tussen Moliets en Vieux Boucau vind je het rustige surfdorpje Messanges. Dit is de plek waar je zowel het Juniorcamp Messanges als het Familycamp Messanges vindt. Leer surfen op de beachbreaks van Messanges welke geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Of kom tot rust in het kleine centrum met gezellige restaurantjes en toffe strand tent.

De camps bevinden zich op een prive terrein en zijn uitgerust met volleybal veld, skateramp, pingpong, trampoline en nog veel meer leuke activiteiten. Stil zitten hoeft dus niet, mag uiteraard wel :)

Seignosse

10 minuten zuidelijk van Vieux Boucau vind je het surfmekka Seignosse. Door locals en doorgewinterde surfers geprezen om de beachbreaks van wereld kwaliteit en perfect geschikt voor beginners en gevorderden. In Seignosse vind je de echte surf experience zoals je die bij Zuid Frankrijk verwacht, met daarnaast enorm veel leuke restaurantjes en winkeltjes. Er is zelfs een water park waar je je helemaal kunt uitleven!

In Seignosse vind je tussen de rustige bossen en net achter de duin het Surf Resort Seignosse. Dit is dé plek voor een familie surfvakantie met de kinderen in Zuid Frankrijk. Glamping zoals het bedoeld is!

surfbusje

Wil je ultieme vrijheid ervaren en zelfstandig de gehele kustlijn van Zuid-Frankrijk ontdekken? Surfen in Frankrijk was nog nooit zo vrij als tijdens een roadtrip met het Surfbusje!

Samen met jouw roadtrip buddy reis je Franse kustlijn af op zoek naar de perfecte golven en prachtige kampeerplekken. Wie weet passeer je zelfs het Noord-Spaanse San Sebastian om een aantal Baskische pracht baaitjes te ontdekken! The sky is the limit.

surfen in frankrijk surfbusje huren roadtrip surfvakantie
surfen in frankrijk

LET'S GO SURFING

Een greep uit onze waanzinnige trips.

ALLES OVER SURFEN IN FRANKRIJK

SURFEN IN FRANKRIJK

Surfblend is in 1999 begonnen met het organiseren van surfvakanties in Frankrijk (Moliets Plage), maar ook het surfen in Europa algemeen vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Net na de Tweede Wereldoorlog verschijnen in Biarritz de eerste surfboards en surfers, vanaf toen is het langzaamaan over heel Europa verspreid. De hele Atlantische kustlijn van Frankrijk leent zich uitstekend voor het golfsurfen, maar het is vooral de Zuidwest Kust die het meeste golven krijgt en daarmee de ideale streek is voor een surfvakantie in Frankrijk. De combinatie van goede golven en het mooie klimaat maakt het dat wij juist hier onze locaties hebben opgebouwd. Kom met ons mee op surfvakantie in Frankrijk.

surfen in frankrijk

GESCHIKT VOOR ALLE NIVEAUS

Surfen in Frankrijk is geschikt voor alle niveaus. Wij krijgen vaak de vraag 'Ik heb nog nooit gesurft, kan ik dan op surfvakantie in Frankrijk'. Het antwoord: absoluut!

De Franse kustlijn leent zich perfect voor een breed publiek, van beginner tot pro je vindt hier de golven voor jouw niveau. Tijdens onze surflessen maken we onderscheid tussen beginners en intermediates. Zo kan je bij de basis beginnen of je niveau verder oppikken waar je vorige keer gebleven bent.

Heb je al redelijk wat ervaring en ben je op zoek naar 'the next step'? Check dan eens onze coaching weeks!

surfen in frankrijk

BESTE REISPERIODE

Van maart tot november is het seizoen om te surfen in Frankrijk. In de zomermaanden, tussen juni en eind augustus, biedt het klimaat een heerlijke mix van zonnige en warme temperaturen overdag en milde nachttemperaturen. In het voor- en naseizoen is het een beetje koeler dan in de zomer en word je getrakteerd op lege stranden, goede golven en consistente swells. De zomers in Zuidwest Frankrijk duren heel lang, zijn warm, soms zelfs tropisch en je kunt rekenen op 9-11u zon per dag tussen juni en september.

surfen in frrankrijk
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je ook inspireren door deze bestemmingen