Surfblend surfvakanties
nederland

Surfen in Nederland

Surfen in Nederland doe je met Surfblend!

Van surfkampen tot surfscholen voor golfsurfen of kitesurfen, onze eigen Noordzee leent zich er prima voor. Nog vaker dan je zou verwachten vinden we echt goede surf waar beginners, intermediates en gevorderden naar hartelust hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Het Surfblend-kantoor in Nederland is gevestigd in Scheveningen, lekker dicht bij het populaire Juniorcamp Kijkduin en onze eigen Surfschool Den Haag!

voor alle niveaus

Prima golven voor beginners tot pro's

Surfblend team

Op alle locaties een eigen team

Lekker dichtbij

Goede golven binnen handbereik

altijd een fair price

Surfblend kwaliteit tegen een goede prijs

vlak aan zee

Het kamp en de surfschool zijn vlak aan het strand

Beste periode

Surfkamp in juli augustus, surfschool mei tot oktober

Onze surf hotspots in Nederland

Kijkduin

Kijkduin is een van de populaire surf stranden van Scheveningen en omgeving, en met reden! In Kijkduin ontsnap je aan de drukte die er soms op de hoofd stranden van Scheveningen kan heersen, maar geniet je van al het goede wat je verwacht van surfen in Nederland. Van heerlijke strandtenten tot goede beachbreaks, Kijkduin is een top strand voor een goede surfsessie of surfvakantie.

Vlak achter de duin ligt het prachtige Roompot vakantiepark, het decor voor het Juniorcamp Kijkduin. Als 12 tot 16 jarige kan je hier naar hartelust een sportieve week beleven samen met je vrienden. Bij de gezellige strandtent Boca Grandi vind je ons Surfschool Nederland. Join ons voor een surfles in de Noordzee!

surfen in nederland

Surfschool Den Haag

Onze eigen Surfschool in Den Haag! Het ruime strand van Kijkduin biedt een zee aan ruimte (letterlijk) voor watersport, chill vibes of leuke beachgames. Een prachtige plek dus voor onze eigen surfschool. Boek een surfles, leer kitesurfen, sup-en of geniet van de heerlijke vibe van de populaire strandtent Boca Grandi. Wil je gewoon wat surfmateriaal huren om zelf de golven te trotseren? Geen probleem, je vindt bij ons een breed aanbod aan boards en wetsuits. Je bent van harte welkom bij ons om te surfen in Nederland!

surfen in nederland
surfen in frankrijk

LET'S GO SURFING

Een greep uit onze waanzinnige trips.

ALLES OVER SURFEN IN NEDERLAND

SURFEN IN NEDERLAND

Surfen in Nederland is simpelweg een kwestie van een beetje geluk, een beetje geduld, maar vooral ‘gaan wanneer ze er staan’. In Nederland explodeert het aantal gemotiveerde surfers en vanuit ons kantoor in Scheveningen zien we met vaste regelmaat surflessen op de stranden. Je kunt gewoon verbazingwekkend goed leren surfen op de meeste dagen in Nederland. Ook voor de gevorderde surfers vind je vaak golven die goed genoeg zijn en er zijn dagen bij dat je je net in Frankrijk waant. Kies een dag uit met offshore of bijna geen wind en je vindt er strakke en glassy golven!

surfen in nederland

Geschikt voor alle niveaus

Je kan als beginner uitstekend starten met de surfsport in Nederland. Het komt niet vaak voor dat de golven te groot zijn, maar helemaal plat is het gelukkig ook nooit heel lang. Door de wat zwakkere swells die we hier doorgaans krijgen is het vaak vrij gemakkelijk en vergevingsgezind hier t.o.v. de Atlantische Kust en perfect voor je eerste stapjes in je surf-carrière.

Ben je al gevorderd en wil je beter leren surfen in Nederland? Dan draait het vooral om timing. Met grote regelmaat is het goed genoeg om een leuke sessie te kunnen doen en soms valt alles samen en surf je in Nederland gewoon echt hele goede golven!

surfen in nederland

BESTE PERIODE

Surfen in Nederland kan in principe het jaarrond. In de herfst/winter zien we meer wind en werkt het systeem met depressies frequenter en kun je dus met grote regelmaat hele goede golven verwachten.

In de zomer is surfen ook goed mogelijk. Minder vaak als in de winter uitstekende condities voor de pro’s, maar zeker vaak erg leuk om te leren surfen en lol te maken op je surfboard!

surfen in nederland
surfvakantie
surfvakantie

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Laat je ook inspireren door deze bestemmingen