Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
Surfblend surfvakanties
malediven

Boot trip malediven

  • Adults
  • Maart - November
  • Flexibele aankomst

Living the dream in surfers paradise: dé ultieme surf vakantie met een boottrip op de Malediven, een droom van elke surfer!

De boot trip Malediven is dé ultieme surf vakantie voor intermediate en advanced surfers! Je vindt hier golven voor verschillende niveaus. Met de boot trip Malediven geniet je van een van de mooiste plekken op aarde. surfers paradise! Vergeet de dure resorts, een boot trip is de manier om ultiem en tegen vriendelijke prijzen de Malediven optimaal te mogen ervaren.

Life Onboard

Slapen, eten, chillen en genieten bij de surf!

Food & Drinks

Volpension en bar-service

Team

Surfguide, boot- en hospitality crew

Surfen

De beste golven ter wereld voor alle niveaus

Accommodatie

Ensuite kamers op boot

Locatie

Geniet van het surfers paradijs op aarde

Boot trip malediven

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Boot trip malediven

Het is de perfecte  boot trip, surfen in de Malediven. De golven zijn perfect en ook toegankelijk voor verschillende surf niveaus. Daarnaast is het leven op een boot ook de beste manier om tijdens een surf vakantie de Malediven te ontdekken. Je ziet verschillende eilanden en atolls, de mooiste sunsets, prachtige dieren om je heen en je duikt vanaf de boot zo tussen de dolfijnen als ze langs zwemmen.

Je kun een boot trip Malediven exclusief huren voor jouw groep (vanaf ca. 6p en tot ca. 20p). Dit gebeurt meestal door vriendengroepen of bijvoorbeeld 2-3 gezinnen.

De boten

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

De boten

Ben je met je eigen groepje vrienden, je familie of enkele gezinnen samen? Boek dan een boot exclusief voor jullie groep en beleef de Malediven volledig op je eigen manier. We hebben verschillende boten voor verschillende budgetten. Het is mogelijk vanaf 6p en het kan tot wel 20p. De ervaring van het Surfblend Team is dat 10-12p een heel mooi aantal is en dat dit zorgt voor een goede prijs en nog steeds geen crowds in het water. Uiteraard geldt dat hoe groter de groep, hoe lager de kosten per persoon zullen zijn.

Ook op deze boten zijn alle voorzieningen zoals ensuite kamers, een grote crew die voor je zorgt, een surfguide en een dinghy voorzien.

Surf malediven

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Surf malediven

Nergens op aarde ga je in een mooiere setting surfen dan met een surf vakantie in de Malediven. Prachtige kleine eilanden vormen samen atollen. De eilanden aan de buitenkant van een atoll vangen de swell op en door de riffen voor de eilandjes breken perfecte golven. Soms barrelend en snel voor de meer getrainde surfers, vaak ‘mellow’ en relaxed voor de intermediate en hier en daar zelfs beginnende surfers, allemaal te bereiken vanuit je boot trip Malediven. Check alle surf spots en voorspellingen alvast op Magic Seaweed.

De surf wordt geografisch verdeeld in drie grote atollen, lees hieronder meer over de verschillen:

North Male Atolls
Direct aan de hoofdstad vind je deze atolls waar de golven goed zijn van maart-november. Meest budgetvriendelijk, want je hoeft niet meer te reizen en je vindt hier de bekende breaks als Lohi’s, Coke’s, Chickin’s, Pasta Point en Jail’s.

Central Atolls
We starten de trip vaak in Male en zakken dan af naar Central. Best of both world, want je kunt ook de spots rond Male surfen. Central Atolls zijn wat meer remote, super rustig, prachtige spots en je ziet hier ongelofelijk veel mooie dieren in de zee.

Southern Atolls
Het meest remote gelegen zijn de Southern Atolls. Je vindt hier prachtige golven, die ook vrij dicht bij elkaar liggen. Ideaal om meer spots op een dag te doen. Ook hier weer prachtige natuur en de kans om alleen op een spot te liggen!

Eten

Boat trip Malediven surf vakantie malediven

Eten

Op een boot surf je soms wel 8u op een dag, dat lukt natuurlijk niet zonder brandstof. De gehele dag word je verzorgd door de crew. Ga je met het eerste licht surfen? Dan kun je cornflakes of yoghurt pakken en de eerste sessie van de dag doen. Als je het water uitkomt kun je jouw ontbijt bestellen. Denk aan eieren, pancakes en soms een heerlijke local breakfast!

Lunch en diner is vaak een warme maaltijd, altijd goed verzorgd en veelal met verse vis die je wellicht zelf wel zult vangen! Gedurende de dag kun je steeds koffie en thee pakken, je krijgt een grote fles water per persoon per dag en verder kun je nog drankjes bestellen aan de bar.

Activiteiten

Boat trip Malediven surf vakantie malediven

Activiteiten

Ga vissen tijdens je surf vakantie Malediven en wei weet eet jij je eigen gevangen vis! Aan boord vind je eenvoudige vishengels en hiermee kun je tussen het surfen door heerlijk op het dek zitten en proberen iets moois te vangen. Niet zelden vang je een vis waar je de chef zelf erg blij mee maakt! De crew aan boord zijn veelal fanatieke vissers en als je vraagt om eens mee te mogen, dan is de kans groot dat het mag. Voor je het weet ben je aan het trawlen tussen paradijselijke eilandjes!

Locatie Boattrip malediven

Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend
Surfblend

Locatie Boattrip malediven

De Malediven zijn voor velen een droombestemming. Naast de mooiste stranden ter wereld, vind je hier ook de mooiste koraalriffen en dat maakt het een ideale bestemming om te surfen, te duiken en te snorkelen.

Het land bestaat uit een kleine 1200 eilandjes, waarvan er maar 200 bewoond zijn en slechts 88 door toeristen worden bezocht en ligt midden in de Indische Oceaan. Een groep eilanden vormen samen een atoll en in totaal zijn er 26 atollen.

Als je landt op Male Airport, dan zie je direct dat je op een hele bijzondere plek bent aangekomen. Direct uit de airport liggen de boten voor je en weet je dat je op een eiland staat. Het naastgelegen eiland van de hoofdstad Male is op een imposante manier helemaal volgebouwd en staat in stil contrast met alle andere eilanden die je zal tegenkomen op deze magische trip.

Tijdens de boot trip Malediven kan je eilandjes bezoeken. Je zult merken dat de locals erg vriendelijk en open zijn, veelal streng gelovig en als de moskee een dienst heeft zie je niemand op straat. Alcohol en drugs zijn uit den boze in dit land, probeer het dan ook zeker niet mee te nemen. Aan boord kun je wel alcohol kopen, de boten hebben een speciale licentie hiervoor.

Vervoer

Boat trip Malediven surf vakantie malediven

Vervoer

Een surf vakantie naar de Malediven begint steevast met een vlucht naar Male (MLE), de hoofdstad van het land. Er gaan meerdere vluchten per dag en vertrekken kan vanaf Amsterdam, Brussel, Dusseldorf. Bekijk alle opties goed, want het kan je soms een mooi bedrag besparen om van een andere stad te vertrekken. Vergelijk je tickets  op websites zoals skyscanner.com en begin met het plannen van je boot trip Malediven.

Amsterdam, o.a.:
- Emirates
- Turkish Airlines
- Etihad
- KLM

Brussel:
- Emirates
- Turkish Airlines
- Etihad

Dusseldorf:
- Emirates
- Swiss Airlines
- Etihad

Opties & Extra Informatie

Voor deze bestemming werken we altijd op aanvraag. Ons team heeft meerdere malen de Malediven mogen bezoeken en inmiddels vrijwel alle Atolls gezien. We kunnen je dus een advies op maat geven!

Heb je interesse om deze fantastische surf vakantie op de Malediven te boeken? Vul dan simpelweg het groene aanvraag formulier in en we nemen contact met je op.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de vlucht naar Male.

Pakketten Boot trip Malediven

Voor de Private Boats is het belangrijk om alle wensen van de groep in kaart te brengen. Hieronder geven we een prijsindicatie van een boot voor 8 personen in Male Atolls:

Prijs voor 10 dagen op de boot per persoon vanaf € 1850, inclusief:

  • Welkomst door host op de airport

  • Overnachten in ensuite kamers aan boord

  • Volpension, fles water per dag, koffie en thee 

  • Surfguide aan boord

  • Crew aan boord

  • Scuba en vis-gear aan boord

Hulp of advies nodig
Hulp of advies nodig

Hulp ofadvies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!