Surfblend surfvakanties
juniors

Surfkampen voor junioren

De leukste surfkampen voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar!

Surf, fun & adrenaline! Dat zijn de ingrediënten voor onze Juniorcamps, de surfvakantie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Je geniet tijdens een junior surfkamp in Frankrijk en Nederland een week lang van surflessen, paintball, aquapark, hoogteparcours, beachgames en meer leuke activiteiten. Het beste van alles… de meeste van deze activiteiten, volpension en surflessen zijn inbegrepen in de prijs!

Team

Reis onder begeleiding van het ervaren Surfblend Team

Eten

Heerlijk en vers ontbijt, lunch en diner inclusief

Surf

Compleet junior surfprogramma, upgrade ook mogelijk

Fun

Alle activiteiten zijn inclusief en georganiseerd door ons team

Vlak aan zee

Geniet van je surfvakantie op de mooiste locaties

Comfortabel reizen

Kies voor Surfblend bus of eigen vervoer

Waarom op kamp met Surfblend?

De tofste activiteiten

Surfen is natuurlijk de reden om naar het Juniorcamp te komen. Wij surfen het liefst ook zoveel mogelijk, maar je kunt nu eenmaal niet heel de dag in het water liggen. Daarom kun je tijdens je jongeren surfkamp in Frankrijk of in Nederland nog tal van andere activiteiten doen. Zo gaan we bijvoorbeeld naar een indoor skatepark of een gigantisch waterpark en op citytrip. Vervelen is simpelweg geen optie tijdens jouw junior surfkamp!

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

De leukste begeleiding

Vanaf het moment dat je wilt boeken tot aan de thuiskomst staan we voor je klaar. We zorgen ervoor dat jij de leukste jongeren surfvakantie gaat beleven, of het nu in het buitenland is of in Kijkduin in Nederland. Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van surfvakanties voor jongeren en we weten wat het verschil kan maken. Uiteraard kun je altijd met al je vragen en opmerkingen bij hen terecht, ook is het team tijdens de vakantie goed bereikbaar voor de ouders en begeleiders.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Heerlijk eten

Het volpension is inclusief in het basispakket tijdens het junior surfkamp, wel zo gemakkelijk! Als je de gehele dag zo actief bezig bent, dan is goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, goede lunch en een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist.

Wanneer je een bijzonder dieet hebt of specifieke allergieën, dan kan je dit bij de reisleiding op de aankomstdag aangeven. Heb je een ernstige allergie of speciaal dieet, neem op voorhand even contact met ons op. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp
surfvakantie frankrijk met het gezin

LET'S GO SURFING

Alles over junior Surfvakanties

Geschikt voor alle niveaus

Een week lang op surfcamp zonder ouders is niet niks, daarom bieden we je een uniek concept aan waarbij alle jongeren tussen de 12 -16 jaar de gehele week volledig worden begeleid door het ervaren Surfblend team. Wij staan in voor het reilen en zeilen van het junior surfcamp en houden altijd een oogje in het zeil. Van koken tot spelletjes en van surflessen met de tofste surfgear, tot city-trips organiseren, het team doet het allemaal. Er worden duidelijke regels gesteld, maar er is ook uiteraard ruimte voor vrije tijd.

Het Surfblend team is altijd bereikbaar voor het thuisfront! Twijfel je tussen Youth en Junior surfcamps? Lees hier meer over op onze blog.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Juniorcamps & Begeleiding

Het team van Surfblend staat klaar voor alle facilitaire zaken en animatie op het surfcamp buiten het surfen om. Daarnaast zorgt het team voor een schoon surfcamp, heerlijk eten en gezellige avonden tijdens de junior surfkampen.

De junior surf training is in handen van Hannes Hamelton. Als surfcoach heeft hij jarenlang seizoenen in Moliets gedaan en is een zeer bekend gezicht in de surfscene onder de Instagram alias Johnyseasaltofficial. Zijn stijl en enthousiasme zorgen ervoor dat hij altijd lachend in het water ligt en kan deze passie als geen ander overbrengen op de groep!

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp

Solo surftrip? No worries!

Ben je van plan om alleen naar een junior surfkamp te reizen? No worries! Het surfkamp in Frankrijk en in Nederland zijn zo ingericht dat je heel snel nieuwe vrienden maakt. Uiteraard word je ook warm ontvangen door onze crew en aan het eind van de week kun je je niet meer voorstellen waarom je misschien wat zenuwachtig was om alleen te komen.

surfkamp jongeren surfvakantie buitenland zomerkamp
surfvakantie frankrijk met het gezin
surfvakantie frankrijk met het gezin

Hulp of advies nodig?

Wil je meer weten over het Surfblend aanbod of kom je er niet uit? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen je met plezier verder!

Vind de doelgroep die bij jou past