Surfblend surfvakanties

Werken bij Surfblend

We are hiring! 

We starten weer met de sollicitatie gesprekken voor 2024 vanaf midden november!

Na het afronden van de geweldige zomer van 2023 kijken wij vol positiviteit uit naar het nieuwe surfseizoen! Wij hopen alle Surfblend gasten weer te mogen ontvangen op onze camps en in de surfhuizen. Maar geen surfcamps zonder top team natuurlijk!

Droom jij er van om mee te draaien op een van onze bestemmingen? Een zomer vol fun, gezelligheid en surf? Bekijk de verschillende functies hieronder en check hoe je kan solliciteren en wie weet word jij onderdeel van het Surfblend Team 2024.

Ik wil solliciteren!

werken bij surfblend solliciteren surfvakantie

Ik wil solliciteren!

Door vele van onze crew omschreven als ‘the best job in the world’!

Ben jij 20+ en heb jij zin om komende zomer lekker met je voetjes in het zand te staan en deel te zijn van een super leuk team? Dan is dit misschien wel de beste job voor jou.

Deel zijn van het Surfblend-team betekent hard werken met veel plezier, vrienden voor het leven maken, veel feesten en nog veel meer surfen. Klinkt als muziek in de oren? Zo zorg misschien JIJ er wel voor dat de unieke Surfblend sfeer wordt voortgezet en iedereen de vakantie van hun leven heeft! 

Lees hieronder alles over de verschillende jobs die je kan uitvoeren bij Surfblend.

Camp Captain

Surfcamp Zarautz surfvakantie spanje surfen spanje

Camp Captain

Droom jij van een leven op het strand en je eigen surfcamp managen? Terwijl elke dag te surfen en samen met je team een fantastisch camp neer te zetten? Weet jij hoe je elke Surfblend gast ultiem in de watten moet leggen met jouw gevoel voor hospitality? Dan hebben we goed nieuws want momenteel zoeken we nog Camp Captains! Als Camp Captain beheer je het volledige reilen en zeilen van het camp. Je staat aan het hoofd van je team en zorgt ervoor dat iedereen weet wat te doen op welk moment en dat elke gast een deugddoende vakantie beleeft. Lees snel verder wat we jou te bieden hebben.

BELANGRIJK! Je bent beschikbaar van 20/06/2024 tot 05/09/2024 (vroeger starten of langer blijven kan zeker!)

Surfcamp KOK

werken bij surfblend solliciteren surfvakantie

Surfcamp KOK

Heeft een keuken geen geheimen meer voor jou en blaas je iedereen graag weg met je overheerlijke gerechten? Surf en vertoef je graag in het Zuiden? Dan hebben we goed nieuws want wij zijn opzoek naar koks voor op onze surfkampen.

Als kok ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het samenstellen en klaarmaken van een menu gepast voor groepen tussen de 50 en 150 personen. Het menu is al opgesteld in een duidelijke draaiboek. Uiteraard is eigen input welkom, maar we verwachten niet van je dat je zelf een wekelijks menu opstelt.

BELANGRIJK! Je bent beschikbaar van 20/06/2024 tot 05/09/2024 (vroeger starten of langer blijven kan zeker!)

Camp Captain Assistent

Surfcamp Zarautz surfvakantie spanje surfen spanje

Camp Captain Assistent

Droom jij van een leven op het strand, elke dag surfen en een persoonlijke uitdaging? Heb jij daarnaast waanzinnig sterk gevoel voor hospitality, surfen & teamwork? Dan hebben we goed nieuws want momenteel zoeken we nog Camp Assistents! Als assistent of 'Camp Pro' zoals wij ze ook wel noemen, assisteer je letterlijk de Camp Captain in het reilen en zeilen van het camp. Je draait dus volledig mee in het team terwijl je ook enkele extra verantwoordelijkheden op jou neemt om zo een fijn Surfcamp neer te zetten. Lees snel verder wat we jou te bieden hebben.

Camp Builder

werken bij

Camp Builder

Doe jij niets liever dan surfen, met je handen werken en op tijd en stond een biertje drinken? Surf en vertoef je daarnaast ook graag in het zuiden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zoeken nog campbuilders voor onze camps 2024! Join de groep gemotiveerde surfende beunhazen en bouw mee onze camps op in Frankrijk en Spanje. Lijken surfen en bouwen voor jou de ultieme mix? Laat van je horen en join the team! Momenteel zoeken we vooral nog Builders vanaf April 2024!

Animator

werken bij surfblend solliciteren surfvakantie

Animator

Wil jij samen met het team de surfreis van de Surfblend gasten volledig verzorgen? Kom lekker mee surfen en genieten op de leukste surfcamps in Europa. Ben jij 20+ en heb jij zin om komende zomer lekker met je voetjes in het zand te staan en deel te zijn van een superleuk team? Dan is een job bij Surfblend misschien wel de uitgelezen job voor jou. Ga samen met onze gasten een week op pad om te surfen, sporten en te genieten! Van het begeleiden van activiteiten tot het klaarzetten van het ontbijt en avond eten! 

Je staat dus in voor verschillende taken op het Surfcamp met als ultieme doel om al de gasten de vakantie van hun leven te geven! Ben jij de animator die we zoeken? Wie weet ben je daarna ook welkom op een van onze camps!

Surfhouse Staff

surf coaching frankrijk

Surfhouse Staff

SURFinn of Surfbase staff! Ben jij 20+ en wil je mee aan de slag in een van onze surfhuizen? Goed nieuws want ook voor onze mooie huizen in Portugal en Frankrijk zoeken we teamleden. Dit voor bijna het hele jaar door! Omdat de werkzaamheden en de profielen die we zoeken hier toch wat verschillen van die van een surfcamp maken we hier een aparte functie van.

Ben jij het enthousiaste en volwassen teamlid dat samen met de hosts van het huis alle Surfblend gasten verwelkomt en ervoor zorgt dat het hen aan niets ontbreekt? Lees dan snel verder.

Je staat samen met je kleine team in voor allerhande taken binnen het surfhuis. Dingen zoals het ontbijt klaarzetten, schoonmaken van kamers en gemeenschappelijke ruimtes als de gezellige diners mee voorbereiden zijn dagelijkse kost. Dit terwijl je mee verblijft in het huis en de vakantie samen met de gasten, hosts en mede teamleden beleeft.

Surfcoach

werken bij surfblend solliciteren surfvakantie

Surfcoach

Heb jij je diploma’s als surfleraar en zou je het liefst jouw passie voor surfen van de daken willen schreeuwen en iedereen willen laten ervaren hoe het voelt om die perfecte golf te surfen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde surfleraren die veel plezier beleven aan het zelf surfen, maar vooral ook aan het geven van lessen. Je staat lekker met je voetjes in het zand van een Nederlands, Frans of Spaans strand, met je kop in de zon en met je haren in de –hopelijk- offshore wind. Lekker toch?

Je zult lesgeven aan allerlei leeftijden, zowel kids als volwassenen en krijgt de vrijheid om de lessen volgens jouw inzichten te geven. 

Surf Assistent

werken bij surfblend solliciteren surfvakantie

Surf Assistent

Als jij interesse hebt om als surfcoach te werken, maar er nog niet helemaal klaar voor bent, dan is een job als Surf Assistent zeker iets voor jou! 

Wij kunnen jou ondersteunen in het behalen van je diploma door jou een stage plek aan te bieden voor bijvoorbeeld je ISA (International Surfing Association), maar geven jou ook de ruimte om ervaring op te doen onder toezicht van onze ervaren coaches wanneer je je diploma’s al in bezit hebt. Zij zullen jou de fijne kneepjes van het vak bijleren zodat jij het jaar erop klaar bent om als volwaardig coach aan de slag te gaan in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Portugal.

Stagiair

Juniorkamp Kijkduin

Stagiair

Ben jij 20+ en heb jij zin om je eerste professionele ervaring op te doen als stage bij Surfblend? Wij werken al enkele jaren samen met enkele top scholen waar de leerlingen Surfblend kunnen kiezen als stagebedrijf. Scholen die gespecialiseerd zijn in toerisme, hospitality of sport & animatie kiezen vaak voor een samenwerking met ons. Ook business management of social media stages zijn mogelijk. Lees snel verder en stuur je sollicitatie in.

surfen in baskenland noord spanje
surfen in baskenland noord spanje

Hulp ofadvies nodig?

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina? Neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@surfblend.com. Normaal gezien beantwoorden we alle mails binnen een werkdag.